BETADINE® BV gél

Ára: 4759 Ft
Egységár: 119 Ft/g
Kiszerelés: 40 g
Egészségpénztári kártya terhére megvásárolható: Igen
Az akció időtartama: 2020.07.01 - 2020.07.31

BETADINE® BV 10 mg/g 1% hüvelygél 40 g (119 Ft/g) A 10 mg/g (1%) astodrimer-nátriumot, egy szabadalmaztatott dendrimert tartalmazó BETADINE® BV gél működése egy olyan fi zikai gát kialakításán alapul, amely a bakteriális vaginózist okozó káros baktériumokat célozza meg. Ez a gát megakadályozza, hogy a káros baktériumok a hüvely belső felületéhez tapadjanak, így csökkentve a terjedés lehetőségeit, ugyanakkor lehetővé teszi a hasznos baktériumok szaporodását, segítve a hüvely pH-értékének normalizálódását, és enyhíti a kellemetlen szagokat, valamint a váladékozást.

Egis Gyógyszertár Zrt. OTC és Patikai Üzletág 1134 Budapest, Lehel utca 15.

Tel.: +36 1 803 2222 www.betadine.hu

  • A kék ponttal jelölt készítmények vény nélkül kapható gyógyszerek. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A zöld ponttal jelölt termékek gyógyszernek nem minősülő, egyéb készítmények. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A piros ponttal jelölt termékek orvostechnikai eszközök vagy vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!