Aqua Maris® Baby orrspray

Ára: 1759 Ft
Egységár: 35,2 Ft/ml
Kiszerelés: 50 ml
Egészségpénztári kártya terhére megvásárolható: Igen
Az akció időtartama: 2020.01.01 - 2020.01.31

Az Aqua Maris® Baby segíti az orrdugulás megszüntetését, és az orrnyálkahártya hidratálását, regenerálását.  Nátha, megfázás esetén használja etetés előtt, így enyhítheti kisbabája orrdugulását. Gyermekeknél orrszívás előtt fellazítja a váladékot.

  • A kék ponttal jelölt készítmények vény nélkül kapható gyógyszerek. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A zöld ponttal jelölt termékek gyógyszernek nem minősülő, egyéb készítmények. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A piros ponttal jelölt termékek orvostechnikai eszközök vagy vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!