Zovirax Duo 50 mg/g és 10 mg/g ajakherpesz krém

Ára: 1759 Ft
Egységár: 879,5 Ft/g
Kiszerelés: 2 g
Főbb hatóanyagok: aciklovir, hidrokortizon
Egészségpénztári kártya terhére megvásárolható: Igen
Gyógyszer betegtájékoztató: Bővebben
Az akció időtartama: 2018.01.01 - 2018.01.30

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. 1124 Budapest, Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800, www.gsk.hu
Elkészítés dátuma: 07/12/2017, CHHU/CHZOV/0011/17b • A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport. Vény nélkül kapható gyógyszer.
* A jelenleg Magyarországon forgalmazott ajakherpesz kezelésére szolgáló krémek között a Zovirax Duo az egyetlen olyan készítmény, mely két hatóanyagot tartalmaz és indikációjában szerepel a fekélyes hólyagok megelőzése. https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis/

  • A kék ponttal jelölt készítmények vény nélkül kapható gyógyszerek. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A zöld ponttal jelölt termékek gyógyszernek nem minősülő, egyéb készítmények. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A piros ponttal jelölt termékek orvostechnikai eszközök vagy vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!